Fester / Familiesammenkomster / kursusted

Vejskrækgården er også velbenyttet til hyggelige fester og familiesammenkomster, samt som kursussted for det mindre kursusarrangement.

Med sit køkken og tilhørende opholdsrum/festlokale er Vejskrækgården ideel til fester og familiesammenkomster med op til 30 spisende gæster.

Maden kan enten medbringes, tilberedes i køkkenet eller bestilles fra en af de nærliggende restaurationer, eller cateringvirksomheder.

Kombineres festen med leje af nogle af Vejskrækgårdens 8 lejligheder, med plads til 4-6 pr lejlighed, er der mulighed for en rigtig god fest. Vejskrækgården kan således lejes med eller uden et antal lejligheder, eller som total pakkeløsning hvor du lejer det hele og således har det hele for dig selv.

Leje af Vejskrækgården til fester og familiesammenkomster giver dig mulighed for at holde din dejlige fest til en attraktiv og overkommelig pris.

Ønsker man f.eks. at benytte Vejskrækgården som kursussted for det mindre kursusarrangement, kan dette sagtens lade sig gøre, idet lejlighederne, som er på 32-57m2, kan anvendes som grupperum og fællesrummet som samlingsrum.

Ring til os, og vi kan drøfte dine ønsker til dit arrangement.